Бивш шампион по кикбокс, израстнал в общинско жилище в Англия, стана луксозен инфлуенсър

21

Бившият шампион по кикбокс Тристан Тейт, израстнал в общинско жилище във Великобритания, парадира с луксозния си начин на живот в Instagram – където има 200 000 последователи. Тейт, спечелил милионите си чрез студия за заснеамане на видеа, преди да създаде агенция за мениджмънт на OnlyFans преди три години, заедно с брат си Андрю.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tristan Tate (@talismantate)

В момента едни от най-популярните момичета в OnlyFans работят за него, като само една от тях изкарва месечно 70 000 паунда, от които той взима процент. Сега той живее в Букурещ, Румъния, където очевидно играе ролята на плейбой, заобиколен от „различни модели“. Самоназовалият се „звяр от Букурещ“ вярва, че парите могат да купят щастие и често може да бъде видян в социалните мрежи в луксозните си коли, частните си самолети и луксозните партите.

“Хората, които казват, че парите не могат да купят щастие, грешат”, казва Тейт.

“В момента се возя във Ферари, с което ще отида в Испания, за да карам през планините. Вярвам, че парите подчертават настроението ви – ако сте щастлив човек, това само ще ви направи по-изпълнени с щастие.”

“Винаги съм бил щастлив, така че колкото повече пари имам, толкова повече мога да помогам на хората.”

Тейт твърди, че е похарчил 11 милиона британски лири за своите 15 супер коли, като през ноември е на път да закупи Bugatti на стойност 4 милиона евро, една от 60-те бройки, произведени в света.

Тристан признава, че все още няма партньор, с когото да сподели богатството си, признавайки, че се радва на начина на живот на един плейбой.

Previous articleИзбиха 1500 делфини заради древен обичай на Фарьорските острови
Next articleБременните жени, ваксинирани срещу Covid-19, предават антитела на бебетата, докато са в утробата, твърди проучване

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here