Вибратори или дилда – кои секс играчки да изберем

25

Когато става въпрос за избора на секс играчки, то обикновено хората се срамуват да говорят открито. По-голямата част от населението все още изпитва задръжки да разговаря свободно на тази тема.

Като, че ли се опитваме да си набавим нужната информация, четейки статии и полезни материали в интернет, вместо това да се консултираме с продавач–консултантите, сексолози или приятели, които са привърженици на подобен вид забавления.

Ние няма как да променим мисленето на населението и затова решихме да създадем днешната статия. Ще се опитаме да разгледаме и да сравним тези два продукта, така че да можем да ви помогнем, ако имате известни колебания, относно това в кой от тях да инвестирате парите си.

Как да изберем подходящите за нас вибратори

Както и сами можете да предположите, днес на пазара се предлагат наистина разнообразни модели вибратори. При направата на всеки от тях са включени внимателно подбрани материали, така че крайният резултат да е секс играчка, изпълняваща желанията на своя собственик.

Вие сами трябва да решите в какъв модел да инвестирате своите пари, съобразно това какви са индивидуалните ви предпочитания. Съществуват не малко специфики, с които е редно да се съобразите, ако искате наистина инвестицията да се окаже оправдана след време.

Ще вметнем нещо, което смятаме за изключително важно, а то е, че един и същи вибратор не бива да се използва за анален и вагинален секс. Ако искате да се забавлявате и по двата начина с партньора си, трябва предварително да сте помислили за това и да имате под ръка минимум две изобретения, на които да знаете, че можете да разчитате.

Посетете Sexo.bg, от където можете да си ги набавите на изключително достъпни цени.

Какво да знаем за различните разновидности

Ще споделим още нещо, което също оказва огромно влияние върху сексуалните игри с партньора. Става въпрос за модела вибратор, който сте решили да използвате.

Привържениците на анален секс е важно да изберат специален за целта модел. Неговата форма е специфична и предната част на вибриращото устройство е леко извита, така че да не изпитвате непоносими болки и дискомфорт по време на игра с вашия партньор.

Сега нека се върнем към основния въпрос, залягащ в епицентъра на днешната статия. Трудно би било да решите каква секс играчка да закупите – вибратори или дилда. И двете успяват да ви дарят с възбудата, за която мечтаете. Те са различни сами по себе си и са чудесен начин да разнообразите взаимоотношенията с партньора си.

В повечето еротични магазини, освен че ще можете да се докоснете до най-разнообразни модели секс играчки, ще бъдете консултирани от едни от най-добрите продавач – консултанти, които познават добре спецификите и на двете еротични творения!

Previous articleНай-големите предимства на PVC ламперията
Next articleКожените обувки – за всички, които ценят качеството
Камелия Динчева е завършила „Социология, антропология и науки за културата“ в Университет за национално и световно стопанство (УНСС), а нейните интереси са предимно в няколко области - икономика, бизнес, предприемачество, стартъп, иновации.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here