Вижте кои момичета уважиха концерта на Евгени в Пловдив

1987

Почти пълен е Античният театър в Пловдив за първия концерт на пианиста Евгени Генчев след излизането му от предаването “Ергенът”. За място на първата си изява той избра родния си град, пише 24 часа.

На първия ред във ВИП зоната стои неговата избраница Валерия. Тя пристигна 20 минути преди старта на концерта, като излезе зад кулисите, а публиката я поздрави. Това обаче предизвика дълга опашка от желаещи да се снимат с нея, предимно деца, гледали шоуто по Би Ти Ви. Тя се появи с елегантна черна рокля и на висок ток. Преди да пристигне хора в публиката се питаха дали ще дойде с кучето си. В крайна сметка тя дойде сама, а не в компанията на четириного. Точно на старта на концерта до нея седна Ваня Щерева.

Пам, Боряна и Райя, които се бориха за сърцето на Евгени, също бяха забелязани на втория ред в публиката.

“Специално място, специален град, специални хора и публика, дори отвъд трибуните”, каза Евгени след първото изсвирено произведение. Концертът започна с класика, последва и филмова музика. А Евгени прикани публиката да пее и танцува.Второто парче бе от филма “Untouchables”, с което поздрави Пам, Боряна и Райя. А със следващото, което бе от друг френски филм – “Амели”, той се обърна към годеницата си.

Previous articleВалерия от “Ергенът” с тежки клетви към бременните с кучета 
Next articleДетегледачка-крадец вилнее в София

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here