Вижте новия Ерген, за чието сърце ще се борят дамите във втория сезон

3270

33-годишният пианист Евгени Генчев е новият Ерген, за чието сърце ще се борят дамите във втория сезон.

Той е завършил Кралската музикална академия в Лондон и е бил на една сцена с Лейди Гага и Том Джоунс. Споделя, че винаги си се е представял като артистична личност, която се занимава с музика, актьорство или друго изкуство.

Казва, че пианото му е първата любов, а сега се впуска и в търсене на голямата любов

Евгени е родом от Пловдив, но скита по света в столици като Лондон, Виена и Берлин и България, а сега се връща в страната, за да стане главното действащо лице във втория сезон на любовното риалити.

Освен като пианист, Евгени е и писател, композитор и музикален педагог. Носител е на 15 международни отличия за изпълненията си на пиано и музиката му е озвучавала редица филми и риалити формати.

Евгени и избран сред още известни имена, като актьора, познат от “Откраднат живот” и “Татковци” – Филип Буков. Той от своя страна не се постара нито да потвърди, нито да опровергае слуховете дали ще се включи във формата.

26-годишният лекар, който гледахме в “Сървайвър” – Иван Узунов – също беше сред възможните имена за участие в риалитито. В крайна сметка от bTV потвърдиха, че именно Евгени Генчев ще е “Ергенът”.

Previous article4 странни шоколадови комбинации, които ще накарат вкусовите ви рецептори да изтръпнат
Next articleЕтикетът “домашни продукти” не гарантира абсолютна безопасност и високо качество
Камелия Динчева е завършила „Социология, антропология и науки за културата“ в Университет за национално и световно стопанство (УНСС), а нейните интереси са предимно в няколко области - икономика, бизнес, предприемачество, стартъп, иновации.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here