Вижте този шедьовър -обърната къща в Исландия

17

От основаването на компанията LYX arkitekter тя се превърна в пионер в областта на архитектурата, правейки страхотни проекти с различни концепции.

Днес тази нова концепция ще ви разтърси. Тя е свързана с архитектурния стил брутализъм, създаден от гениалния инженер льо Корбюзие през 1952 г.

Новият проект е построен в Исландия под формата на обърнат контейнер, но страните му са заменени с панорамно стъкло, гарантиращо 360-градусова гледка към плажа в приземните етажи.

Освен това общата площ на проекта е 750 кв.м на два етажа. Приземният етаж се състои от всекидневна и трапезария с баня и кухня.

Креативността на дизайна се проявява в терасата, от която можете да видите цялата гледка пред себе си, докато се наслаждавате на кафето си в първите часове на сутринта. Не на последно място, третият етаж, на който е очарователната спалня и отделна врата за скачане в невероятния панорамен басейн през горещите летни дни, което го прави безценно място за вашата почивка.

Previous articleКак да изберете правилния адвокат по застрахователно право
Next articleМоже да посетите къщата на Спондж боб – вижте къде е тя (СНИМКИ)
Камелия Динчева е завършила „Социология, антропология и науки за културата“ в Университет за национално и световно стопанство (УНСС), а нейните интереси са предимно в няколко области - икономика, бизнес, предприемачество, стартъп, иновации.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here