Даяна от “Фермата” се събра с…

49

Даяна Ханджиева отново е щастлива с любимия си Кристиян Ставрев, с който уж се беше разделила преди да влезе във “Фермата”.

Двойката позира заедно за реклама на вино, а в интервю за рекламната кампания на напитките споделят, че най-сетне са се открили истински. Голяма част от времето двамата прекарват разделени, защото Ставрев учи и играе баскетбол в САЩ, а актрисата живее в България и не смята да заминава за Америка. Това провокира и изневери, споделя двойката, макар че те не ги приемат за такива, заради разстоянието, което ги дели.

Въпреки че при пандемията миналата година, спортистът си идвал у нас, Даяна решила да участва във “Фермата”, като свободна жена. След като излиза обаче, вижда, че Кико й е писал всеки ден писма, докато тя била вътре, а едно от тях влезе и в епизод от фермата.

Повече от 3 години една от най-обсъжданите жени в цяла България Даяна Ханджиева и двуметровият баскетболист Кико Ставрев се борят за своята връзка и са готови да я защитят публично – заставайки заедно за първи път пред обектива за кампанията.

„На чисто ли сме вече – труден въпрос. Не бързаме. За първи път сме в истинска връзка, в която се успокояваш, че човекът е до теб. Това е най-дългото време, в което сме били в една държава, за начало“, съгласна е и Даяна. „Добре , че се случиха тези турболенции, защото реално опознаваш човека. Преди това си гледал само напудрената презентация на други.

Previous articleЕма Уотсън зарязва киното заради мъж
Next articleДъщерята на Глория роди момиченце, вижте как го кръсти

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here