Евгени при Тото – всичко зад заснемането на Ергена

712

След края на “Ергенът” се изговориха много лъжи за режисурата, за сценария, за присъствието на определени герои до последно в риалити формата. Но самият ерген развенча всички слухове при Тото.

Много момичета не бяха там заради мен. Първоначално според него му сторило, че Валерия е вътре само, за да популяризира каузата с приюта за кучета.

Секс във формата?

Във формата е заложено при последната среща с двете финалистки той има право да покани и двете да пренощуват в къщата му. “Още като ме попитаха продуцентите, казах “Не искам посмъртно да го правя, това е неуважително.”

Кучетата на Валерия бяха червен флаг

“Проблемът е, че виждам, че това е крайно в нея и е само черно и бяло – или си с мен или си срещу мен. Това е нещо, което няма как да не подкрепиш”.

Елена и комуникацията им

„Елена беше голям тактик. Тя ми писа, за да ми благодари, че сме могли да покажем такова нещо на българската аудитория. Но аз няма как да отговоря в тази ситуация, не мога да влизам в разговори, не върви. Аз съм избрал друго момиче, все пак.“ „Всичко се случва пред камера. Аз не подготвих родителите си за Елена, исках да видя как ще тръгнат нещата. Мислих, че Елена ще спечели играта, в която момичетата казваха колко ме познават. Усетих я от началото, че е стратег. Тя си режисираше срещите. Както беше, когато ме помоли да ѝ масажирам краката”.

Как е избрал?

“Беше много хаотично в мислите ми. Аз си правех бележки – ментални. Исках да видя как тя е режисирала срещата си с нашите и когато ги изманипулира и ги извъртя на малкото си пръстче, защото тя знаеше, че няколко години са живели на село. Още когато майка ми ми каза, че тя се е съгласила за буквичката на детето, разбрах, че Елена се е адаптирала добре. Още тогава видях всичко. Разбрах, че тя винаги ще се изкарва миличката пред нашите. Викам си „айде по-добре не“.“

Това не е конкурс за красота

“След като Мони излезе аз получих над 500 съобщения”, споделя Евгени. Така било и след излизането на Айлин и Джиа от формата, в крайна сметка това не е конкурс за красота”.

Previous articleОтговорът на Валерия защо само тя от участничките е в списъка за гласуване за парламент в Бодрум
Next articleВлизаш да родиш и не се връщаш.. Сестрите хъркат, няма и лекари…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here