Заедно сме и сме много щастливи, ще има ли сватба между Валерия и Евгени

495

Заедно сме и сме много щастливи!“ – споделиха Валерия и Евгени при първото си съвместно интервю. Валерия призна, че нарича Евгени Рошльо и романтиката между двамата се е запазила. „До вчера беше много сложно, защото трябваше да се крием. Слагах качулки, маски, очила… Всъщност след пандемията, ако сложиш маска, те гледат още повече. Веднъж излизах от един блок и ученици от близкото училище ме разпознаха. Върнах се и звъннах на Валерия, която пътуваше с такси, да се забави малко. Учениците половин час обикаляха около блока и ме търсиха“ – разказа Евгени за трудностите около запазването на връзката им в тайна.

Двамата са били забелязани на плажа в Сарафово, а обективите на “Флагман” са ги уловили. Предполага се, че двойката готви морска сватба през лятото, но все още няма официално потвърждение на тази информация. 


На въпроса ще има ли сватба, двамата отговориха, че засега плановете са тайна. Николаос се кандидатира за кум и им подари
почивка на Малдивите, но само ако има брак. Влюбените споделиха, че продължават да си пишат писма, а Валерия уточни, че „кучетата никога няма да останат на втори план, те са найважната част от живота ми и могат да бъдат наравно с Евгени“.

Previous articleОт веган до популярен youtub-ър, който се снима 6 години как качва 75 кила
Next articleНоси ли Валерия пръстена от Евгени?
Камелия Динчева е завършила „Социология, антропология и науки за културата“ в Университет за национално и световно стопанство (УНСС), а нейните интереси са предимно в няколко области - икономика, бизнес, предприемачество, стартъп, иновации.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here