Започват снимки на продължението на “Приятели”

9

Скоро ще може да гледаме продължението на „Приятели“. Дейвид Шуимър, който изигра Рос Гелър в популярния ситком, потвърди, че снимките за специалния епизод ще започнат съвсем скоро.

„Ще се случи. Всъщност, след по-малко от месец летя за Лос Анджелис“, каза той в интервю за SiriusXM. Допълва, че екипът е намерил способ да направи снимките по безопасен начин и голяма част от сцените ще бъдат навън заради ограниченията, свързани с коронавируса. 

Водещият Анди Коен попита Шуимър кой точно ще води специалния епизод, като се появиха спекулации, че това ще бъде Елън Дедженеръс. Актьорът обаче отрече това твърдение, като допълни, че не е сигурен дали може да разкрие името на водещия. Все пак той увери, че това няма да е и Били Кристъл. „Мога да ви изброя още хора, които няма да бъдат, но това ще отнеме доста време“, пошегува се Дейвид.

„Приятели“ започна през 1994 година и остана на екран до 2004-а. В шестте главни роли влязоха Дейвид Шуимър, Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Мат ЛеБланк и Матю Пери. Събирането на актьорите беше първоначално обявено през февруари 2020 година, когато от HBO Max заявиха, че епизодът ще бъде излъчен през май. За съжаление пандемията промени плановете и снимките бяха отложени.

Previous articleДъщерята на Гала – дръзка и секси
Next articleСаня Борисова и Ники Илиев заедно след развода

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here