Какво е глемпинг или как да направим къмпинга ни лъскав?

99

Някои от вас биха свързали лагера с по-базови условия и отсъствие на лукс. Но къмпингът никога не е изглеждал толкова добре през годините, докато не се появи тази универсална кабина за глемпинг. Глемпингът е луксозен къмпинг с множество удобства, дори и в малка квадратура. Студиото за дизайн, което е проектирало тази малка и кокетна кабина, разполага с набор от модели “направи си сам”, които ви позволяват да сглобите собствената си кабина с A-рамка за няколко дни.

Средният размер е 10,68 квадратни метра, като има модели, които са по-големи и по-малки в зависимост от това, което търсите. Веднъж сглобени, можете да се наслждавате на гледката през триъгълния прозорец от пода до тавана. Пространството обаче е минимално, но въпреки това може да се превърне в уютно бягство от реалността, било то за йога студио или творческо вдъхновение.

Сглобяемите части за кабината са произведени в Ню Йорк и се доставят с предварително пробити отвори и се сглобяват изключително лесно. Къмпингът е добре изолиран и може да бъде вашия полупостоянен подслон, съвместим с времето на повечето сезони.

Previous article20% по-ниска ефективност от тренировките, когато сме дехидратирани
Next articleКолко калории трябва да изгорите, за да свалите 1 килограм

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here