12-те закона на кармата

22

1. Великият закон или законът за причината и следствието

Когато повечето хора говорят за карма, те вероятно се позовават на великия закон на причината и следствието. Според този закон, каквито мисли или енергия имате, вие получавате същото обратно – в зависимост от това дали са добри или лоши. За да получите това, което искате, трябва да го искате и да си го представяте. Това е концепцията за това, каквото посял, такова ще пожънеш

2. Законът за творението

Законът за творението казва, че животът не се случва просто ей така. За да накарате нещата да се случат в живота ви, трябва да предприемете действия в тази насока, вместо да чакате нещо да ви дойде магически.

3. Законът за смирението

Законът за смирението се основава на принципа, че трябва да сте достатъчно смирени, за да приемете, че настоящата ви реалност е резултат от вашите минали действия.

Например, ако обвинявате колегите си за лошото ви представяне на работното място, трябва да приемете, че сте създали тази реалност, като не сте се представили толкова добре, колкото бихте могли.

4. Законът за растежа

Растежът започва вътре в нас. За да оформите положително света си, трябва да започнете от себе си. Това е така, защото реалната промяна или личностното израстване започва с това, върху което имате контрол, което сте вие, а не другите.

Законът за растежа също разглежда нещата, които не можете да контролирате и как се справяте с приемането на тази съдба. В крайна сметка фокусът ви трябва да бъде върху вас, а не да се опитвате да контролирате хората или нещата около вас.

5. Законът за отговорността

Законът за отговорността е любимият закон за преподаване. Това е напомняне, че вие ​​притежавате това, което ви се случва в живота. Това е чудесно напомняне, че това, което се случва с вас, е благодарение заради вас. Това елиминира възможността да погледнете навън, за да откриете причината за проблемите си.

6. Законът за връзката

Този закон се основава на принципа, че всичко в живота ви, включително миналото, настоящето и бъдещето ви, са свързани.

“Вие днес сте резултат от предишните ви действия. И това, което ще бъдете утре, ще бъде резултат от вашите действия днес.

7. Законът за фокуса

Фокусирането върху твърде много неща наведнъж може да ви забави и да доведе до разочарование и негативизъм. Ето защо законът за фокуса ви насърчава да се концентрирате върху едно нещо в даден момент.

8. Законът за даването и гостоприемството

Трябва да давате нещата, в които вярвате. Този закон ви помага да разберете важността на вашите действия, отразявайки вашите по-дълбоки убеждения. върху другите.

9. Законът тук и сега

За да изпитате спокойствие, трябва да прегърнете настоящето. Това може да се случи само когато се откажете от негативни мисли или поведения от миналото си.

Ако сте твърде фокусирани върху минали събития, ще продължите да ги преживявате.

10. Законът за промяната

Според този принцип историята ще продължи да се повтаря, докато не се поучите от опита и не предприемете стъпки, за да направите нещо различно и да спрете цикъла.

Промяната ви дава нов път, така че да можете да създадете ново бъдеще и по-добра версия на себе си, без моделите от миналото.

11. Законът за търпението и наградата

За да генерираме промяна в бъдеще, трябва да сме последователни в нашите кармични дела днес. Не е добре да се живее здравословно за един ден и след това да се саботира през следващия. Бъдете последователни в целите си и те ще се осъществят.

12. Законът за значимостта и вдъхновението

Всички играем роля и имаме какво да допринесем за този свят. Това, което споделяме, може понякога да ни се струва малко, но може да направи огромна промяна в живота на някой друг.

Законът за значимостта и вдъхновението е чудесен закон, върху който да се съсредоточите, когато имате нужда от мотивационен тласък или започнете да чувствате, че нямате цел или материя.

Според този закон всеки ваш принос ще повлияе на света. Родени сте със специфичен дар, мисия и цел, които само вие можете да внесете в света с вашата уникалност.

Previous articleТрябва ли пилешкото месо да се мие преди готвене
Next articleБасейн във въздуха се извисява в Лондон

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here