Колко струва процедурата лифтинг с конци

7

Разходите за процедура по извършване на лифтинг с конци варират значително, в зависимост от това къде живеете. Както е и в много други отношения, жителите на София имат предимството да могат да избират измежду повече специалисти в тази сфера, което води до повече конкуренция и по-добри цени (разгледайте предложенията на AestheDerm.eu).

Разбира се, има значение и това колко части от лицето желаете да третирате с този тип неинвазивен лифтинг. Има потребители, които желаят например да се възползват от процедурата само около челото, докато други искат да включат цялото лице.

Зоните, в които може да се използват лифтинг конците са челото, скулите и челюстите, зоната под очите и веждите. Съответно, вие можете да изберете дали да се насочите само към една област, която възприемате като проблемна или искате да третирате няколко наведнъж, увеличавайки съответно и крайната цена на услугата.

Освен на лицето, тази процедура може да се приложи и на други части на тялото, като например шията, гърдите и торса, но в този случай, услугата би могла да бъде доста по-скъпа като себестойност.

Значително по-ниска цена от традиционния лифтинг

Цената на един традиционен оперативен лифтинг може да е около 2 до 3 пъти по-висока в сравнение с процедурата с лифтинг конци. В същото време, ефектът е доста сходен, при това тук голяма част от разкрасяването се извършва от вашето собствено тяло в процеса на самоизлекуване от процедурата.

Спестяват се средства по най-различни начини

Лифтингът с конци не е операция, ето защо тази процедура не изисква обща анестезия, както е при оперативния лифтинг. Ето защо, така ще спестявате не малко пари от разходите за упойка.

Освен това не бива да се пропуска и тази важна подробност, че не е нужно да обмисляте да вземете отпуск от работа. Възстановяването е минимално, като процедурата може да се извърши дори в следобедните часове след края на работния ден.

Вашият пластичен хирург може да ви препоръча допълнителни терапии или козметични процедури, като например ботокс или химически пилинг, за да засилите ефекта от процедурата по лифтинг с конци. По този начин можете да получите по-трайни резултати и по-задоволителен ефект от процедурата.

Previous articleХванаха Виктор и Алекс по време на среща в центъра на София
Next articleКакво е важно да знаете за ергономичните столове
Камелия Динчева е завършила „Социология, антропология и науки за културата“ в Университет за национално и световно стопанство (УНСС), а нейните интереси са предимно в няколко области - икономика, бизнес, предприемачество, стартъп, иновации.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here