Най-стиснатата милионерка в света яде котешка храна

133

Как бихте живели, ако бяхте милионер? Вероятно ще живеете мечтания си живот, ще ходите на екзотични места и ще ядете най-скъпите храни в света. Не за всички обаче това е луксът. За разлика от останалите милионери, една жена на име Ейми Елизабет не може да се похвали с пищен начин на живот и не е склонна да харчи парите си до дупка. Елизабет, която се самопризнава за „най-стиснатата мултимилионерка в света“, казва, че никога не си купува нищо ново и дори яде котешка храна, за да запази разходите си на минимъм.

Тя става милионер за една нощ, като печели джакпот в томбола в Абу Даби. 50-годишната Ейми от Лас Вегас има нетна стойност от 5,3 милиона долара, но отказва да похарчи и стотинка над месечния си бюджет от 1000 долара. Милионерът, който смята всичко до последната стотинка живее сякаш има само тези 1000 долара и нищо повече.

“Имам нужда от 22 минути, за да загрея бойлера си достатъчно, за да си взема душ. Настройвам го за 22 минути, за да знам точно кога душът ми е готов, защото това ми писти по 80 долара на месец”. Всъщност тя спестява общо 200 000 долара годишно, като отказва да си купи нови неща. Тя използва една и съща гъба за съдове, докато не се разпадне на парчета и използва само един нож, който отказва да измие с вода при ползване веднъц. Човек обаче може да се сбърка, виждайки елегантната къща, в която живее в момента. Но се оказва, че тя й е оставена от бившия й съпруг Майкъл Мъри при развода, а той й е предложил да почисти имота безплатно, така че Ейми да спести 400 долара за чистачка и препарати.

Тя също признава, че е сервирала котешка храна на своите гости. „Виждам, че хората се дразнят много, но не ме интересува. Спестява ми пари “, добави тя.

Ейми има 17-годишен мустанг

Previous articleБременните жени, ваксинирани срещу Covid-19, предават антитела на бебетата, докато са в утробата, твърди проучване
Next articleБивш ядрен бункер стана луксозен ваканционен дом

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here