Ол инклузив – най-добрите цени за максимално удобство

12

Ол инклузив се счита от мнозина за най-добрия начин за организиране на лятната почивка на морето.

Практичн и икономичен, този вариант е много добро решение за всеки, който иска да получи максимума, да си почине наистина добре, но и без при това да харчи твърде много.

Разнообразието при ол инклузив е наистина огромно

Едно от предимствата на ол инклузив е разнообразието. Независимо дали храната ви се поднася по три пъти на ден по меню или се зарежда блок маса, от която избирате какво точно да си хапнете, можете да сте сигурни, че няма да останете лишени от нищо.

Обикновено, този тип настаняване при оферти за море, ще ви даде възможност да избирате не само измежду огромно разнообразие от типични български деликатеси (колбаси, салати, сирена, сосове и други), но и от други краища на света.

Удобството е несравнимо

Много хора мразят момента, в който вече са гладни, но за да хапнат, трябва да се приготвят, да излязат и да намерят ресторант. Много по-удобно е просто да слезете до ресторанта на хотела и да си похапнете каквото ви душа поиска.

Ако след това желаете да продължите почивката си (все пак сте на курорт!), просто се връщате обратно в хотелската стая и се отдавате на мързелуване.

Ще посещавате ресторанти само ако усетите желание за това

Никой не е казал, че сте настанени на ол инклузив не бива да посещавате ресторанти. Да, разбира се, че можете да го направите. Но само и единствено ако почувствате нужда и желание за това, а не всеки път, в който огладнеете.

Ще спестите много пари

Когато говорим за ол инклузив, първоначално цените може да ви се струват малко високи, но ако направим една бърза сметка, това ще се промени.

Само си помислете за това колко голямо е вашето семейство, колко дни ще прекарате в курорта, по колко пъти на ден ще се храните и колко ще струва храненето на всички ви всеки път, в който седнете на някое заведение.

След това изчислете с колко по-скъпи са офертите за ол инклузив от останалите предложения и ще видите, че всъщност ще спестите наистина много пари (разгледайте и изберете измежду многобройните оферти на TravelCard.bg).

Previous articleКак да улесним сложен развод
Next articleКое е най-доброто озеленяване за климата на София
Камелия Динчева е завършила „Социология, антропология и науки за културата“ в Университет за национално и световно стопанство (УНСС), а нейните интереси са предимно в няколко области - икономика, бизнес, предприемачество, стартъп, иновации.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here