Отговорът на Валерия защо само тя от участничките е в списъка за гласуване за парламент в Бодрум

1177

“Аз държа да гласувам, аз съм единствената, която го е поискала от участничките”, това сподели в Надкаст Валерия в отговор на конспирацията, че от началото е била вписана като победителка, която от B-News разпространяват в интернет в последните дни.

Валерия искала да гласува и попитала продуцентите още по време на кастинга

“Хората търсят под вола теле”, допълни тя.

Според B-news обаче „Ергенът“ е нагласена постановка, а това доказвал списъкът на ЦИК с електронната регистрация за гласуване в Бодрум, Турция за изборите за парламент на 2 октомври миналата година.

Уличиха "Ергенът" в грандиозна измама - 2

От регистрацията ставало ясно, че седмици по-рано от старта на снимките уж Валерия била избрана за победителка.

В регистъра на ЦИК за гласуване в Бодрум липсват имената на всички участнички в реалити формата, освен на Валерия, цитират списъка от B-News.

И другите участнички като Полина Папаркова, Ирина Карабаджак и третата финалистка Микаела също нямат регистрация в ЦИК за 2 октомври 2022, каквато има „победителката“ Валерия. Липсват като регистрирани за 2 октомври Габриела, Боряна, Райя, Елисавета, Елена-Антоанета, Милица, Крисия, Лиа, Ивелина, Ирина, Теодора, Меган, Виктория, Джия, Айлин, Кристина.

Всички те са били отписани за финала още преди старта, за сметка на регистрираната Валерия, твърди сайтът.

Previous articleНоси ли Валерия пръстена от Евгени?
Next articleЕвгени при Тото – всичко зад заснемането на Ергена
Камелия Динчева е завършила „Социология, антропология и науки за културата“ в Университет за национално и световно стопанство (УНСС), а нейните интереси са предимно в няколко области - икономика, бизнес, предприемачество, стартъп, иновации.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here