Ресторант, в който буквално може да получите удар

40

Heart Attack Grill е уникален ресторант, разположен в Лас Вегас и е известен с това, че сервира най-нездравословната храна в света, с големи размери и пълни с огромни количества калории, захар, мазнини и холестерол, което реално може да увеличи риска от инфаркт.

Това е мястото, където затлъстяванет се празнува и хората с тегло над 160 кг могат да се хранят там безплатно.

Heart Attack Grill  е отличен от Гинес със своя топ бургер, обявен за „най -калоричния бургер в света“ през 2013 г. Той е с колосалните  20 000 калории. Наскоро състезател по скоростно ядене счупи рекорда за най-бързо хапване на бургера – за 4 и 10 секунди. Предишният рекорд бе за 7 минути и 42 секунди.

Традиционно за ресторантът е да се асоциира с калорични храни. Но не само. Сервитьорите в ресторанта се обличат в оскъдни лекарски униформи, а на клиентите ще на входа се дават  болнични ризи, с които да си похапнат бургерите. Ако не успеят обаче те ще бъдат напляскани.

Heart Attack Grill е мишена за критиците. Не само защото сервират нездравословни храни, но и защото има реални случаи на починали от инфаркти след похапване в ресторанта.

Previous articleКолко калории трябва да изгорите, за да свалите 1 килограм
Next articleХолографската коса – тренд, в който се влюбихме

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here