Самотна майка от бездомна се превърнала в милионер, благодарение на пандемията

21

Зашеметяващата 29-годишна Ава Грейс, която някога е била бездомна, вече е милионерка и е спечелила 1 милион паунда, благодарение на акаунта си в сайт за продажба на секси снимки.

Блондинката, която има петгодишна дъщеря едвам свързвала двата края. Но след една година от споделянето на кадри от извитото й тяло , тя заделя 250 000 британски лири за новата си луксозна къща. „Бях бездомна на 16 г. Винаги съм се борила с немотията. Баща ми никога не е бил в живота ми и нямам брат или сестра. Майка ми отиде да работи в друга държава, когато бях тийнейджър и ме изостави, а аз се наложи дори да копая градини за къси пари”.

Красавицата от Нотингам споделя: „Пандемията за всички останали беше лошо време, но това беше най-доброто нещо, което някога ми се е случвало. Звезди като Меган Бартън Хансън и Кери Катона спечелиха пари в брой благодарение на сайта за съдържание за възрастни. Ава успяла да стигне до печалби от 100 долара на минута за видео по поръчка.

Тя разказа колко много е работила, за да промени живота си. „Влязох в това, защото видях, че много момичета печелеха пари в сайта. Реших наистина да го направя, работейки по 18 часа”. Тя споделя, че това е бизнес и трябва да работите усилено. Не можете просто да изпратите видеоклип и да очаквате хората да го купят, трябва да взаимодействате с феновете си.

„Аз посветих живота си на това. Много хора ще прекарват по два часа на ден там, с моите видеа. Но постоянно работя.

„Събуждам се в 5 часа сутринта, подготвям съдържанието си през деня и продължавам да работя и дори след 19:00 часа нататък, защото тогава хората свършват работа.

Previous articleМесото на растителна основа става все по-популярно
Next articleОще една причина, поради която да отидем на масаж

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here