Уличиха Меган в лъжа пред Опра

47

Британският вестник “Дейли мейл”” публикува материал, който уличава в лъжа съпругата на принц Хари – Меган, която застана пред Опра за първи път след напускането на кралския двор преди почти година.

В интервюто пред Опра херцогинята на Съсекс се оплака, че когато влязла официално в британското кралско семейство, ѝ били отнети документите, тя се чувствала ограничена и задушена от тях.

“Когато влязох в семейството, беше последният път, в който видях своя паспорт, шофьорската си книжка, ключовете – всичко ми беше взето”, оплаква се Меган.

Тези думи трябва да внушават, че тя наистина не е ползвала паспорта си и не е пътувала в чужбина, извън кралските задължения, до момента, в който се оттеглиха от ролята им на кралски особи и напуснаха двореца.

Екип на вестника проучил колко пъти всъщност е пътувала Меган за този период, през който е била официално херцогиня, и се оказва, че е осъществила 13 пътувания в чужбина в периода, откакто започва да излиза с принц Хари до оттеглянето от кралското семейство.

Важно е уточнението, че тя не е пътувала поради кралски задължения, а по лични причини, като някои от пътешествията са доста екзотични. Например през януари 2017 г. е била в Норвегия, за да наблюдава Северното сияние. През август 2018 г. е посетила парти във вилата на актьора Джордж Клуни на езерото Комо, Италия. Пак през август 2018 г. Меган е била и на испанския остров Ибиса, където отпразнувала 38-ия си рожден ден. Година по-късно пък заедно с Хари и бебето им Арчи отлетели до Ница, на борда на личния самолет на Елтън Джон.

Previous articleСаня Борисова и Ники Илиев заедно след развода
Next articleКак да си купим къща за 1 евро в Италия

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here