Ясна е финалистката в Ергена! (Спойлер)

173

В интернет се спряга името на Валерия за победителка в Ергенът сезон две. 24-годишният модел и защитничка на животните от Плевен е фаворит на Евгени Гечев от самото начало.

Според феновете това, че якрая на 26-и епизод първа получи своята роза Валерия, а следващата и последна за вечерта бе за Елена говори много на този етап от предаването.

Самата Валерия през цялото време показва завидна увереност и категоричност, че никой друг освен нея не е достоен за победител. Не така стоят нещата при Елена. Тя изглежда сякаш неразбрана и постоянно сменя различните си емоционални състояния – като получи целувка от пианиста, е на върха, а когато той не й обръща внимание, бързо се срива.

Другият довод на феновете е промото за последния епизод, в които финалистката чува думите: „Обичам те. Искам да бъдеш моя жена“. Според тях погледа на Евгени, когато предлага брак е същият, с който гледа Валерия. Елена рухва на финала, когато става ясно, че е пренебрегната заради Валерия.

Previous articleФастинг – периодично гладуване, с което отслабвате с двуцифрени килограми
Next articleОт веган до популярен youtub-ър, който се снима 6 години как качва 75 кила
Камелия Динчева е завършила „Социология, антропология и науки за културата“ в Университет за национално и световно стопанство (УНСС), а нейните интереси са предимно в няколко области - икономика, бизнес, предприемачество, стартъп, иновации.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here