4 странни шоколадови комбинации, които ще накарат вкусовите ви рецептори да изтръпнат

17

Всеки има своя любим шоколад, било то бял, млечен, с Орео, с ягода или с мента. Независимо дали сте фен на типичния млечен или предпочитате бял или тъмен, може да видите тази селекция от 10 странни шоколада, които ще накарат вкусовите ви рецептори да изтръпнат буквално.

Чипс или шоколад, а защо не и двете?

Компанията Tayto успя да накара вкусовите ни рецептори да изтръпнат – какво по-хубаво от двете ни любими неща за похапване – шоколад и чипс със сирене и лук, обаче представи си ги заедно – в една хапка. Оказва се, че иновативният продукт е създаден след получени хиляди имейли от клиенти на шоколада, които ги умолявали да направят перфектната комбинация между сладко и солено.

Шоколадов бекон

Наричат ги “Кални прасета”, или бекон, покрит с шоколад. Най-големият хит за всеки любител на бекон и шоколад.

Смелата комбинация от сладко и солено на Muddy Pigs съдържа във всяка кутия 12 парчета хрупкав бекон, покрит с млечен и черен шоколад. Има лимитирана серия с бял и ягодов топинг.

Шоколадова пица

Представи си, че похапваш пица, но с шоколад отгоре, това е абсолютно постижимо, тъй като има адски много почитатели на тази комбинация и има стотици варианти на шоколадовата пица с различен топинг, дори с добавени желирани бонбони или кокосови стърготини.

Суши шоколад

KitKat и суши?? Дали не отидоха твърде далеч в опита си да бъдат иновативни??

Но все пак може да опитате суши с риба тон, което има вкус на малина, суши омлетът с водорасли с вкус на тиквен пудинг и суши с морски таралеж, който всъщност е десерт с пъпеш със сирене маскарпоне. И трите имат основа от бухнал ориз с бял шоколад и нотка на уасаби.

Previous articleМоже да посетите къщата на Спондж боб – вижте къде е тя (СНИМКИ)
Next articleВижте новия Ерген, за чието сърце ще се борят дамите във втория сезон
Владимира Стоянова е автор на статии от 5 години. Тя е завършила Софийски университет „Свети Климент Охридски“ със специалност "Пиар" и в Aleya51 отоваря за разнообразието на темите в сайта.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here