Aлександра Гърдева потвърди: Виктор е отново ерген

280

Александра Гърдева, психоложката, която до последно бе една от фаворитките за сърцето на Виктор Стоянов, в първия сезон на Ергена, потвърди, че той е отново сам. Това заяви тя в подкаста на Дениз Хайрула, с която нямаха добри отношения в къщата, но навън вече са добри познати, според Алекс.

“Писах му с покана да ми гостуват с неговата приятелка в новия ми проект, но той не ми отговори, след няколко дни разбрах, че е защото са разделени”, сподели в подкаста на Дениз Алекс.

Първият ерген на България чукна 33 години през април и бе засипан с думи на любов от Мария, блогър и пътешественик, с която се запознава още преди началото на снимките на предаването. “Макар да не обичаш да празнуваш рождения си ден, днес аз съм тук, за да го направя специален. Но няма да е само този ден, ще са всички, в които се будя до теб. Знам, че сме трудни, че се учим и че ни се случва да повтаряме някои грешки. Но аз съм тук. До теб. За да ги поправим заедно. За да опознаем по-добрата версия на себе си. Обожавам дълбоката ти, детска душа, тази безкрайна вселена в главата ти и аромата на рай”, написа тогава Мария. Днес от тези думи няма и следа в социалните мрежи, двамата не се и следват, а общите им снимки са изтрити. 

Previous articleВсеки трети сладолед с бактерии
Next article780 лева майчинство през втората година – влиза в сила със стара дата
Камелия Динчева е завършила „Социология, антропология и науки за културата“ в Университет за национално и световно стопанство (УНСС), а нейните интереси са предимно в няколко области - икономика, бизнес, предприемачество, стартъп, иновации.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here